Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

FOTO! Șapte persoane rănite din cauza unei șoferițe începătoare

accident iasi2

Foto: Ziarul de Iasi

Un grav accident rutier a avut loc vineri în municipiul Iași. Șapte persoane au ajuns la spital după ce o șoferiță de 25 de ani, care conducea un autoturism marca Volswagen Golf a intrat în plin în ei pe trotuar.

Potrivit Ziarul de Iași, aceasta se afla in autoturism impreuna cu sotul si o alta tinara. In momentul in care intentiona sa intre in parcarea de la Egros, ea a povestit politistilor ca masina s-a accelerat deodata si s-a speriat. Aceasta a tras de volan dreapta, a mai parcurs 30 de metri, apoi s-a urcat in viteza pe trotuar si a izbit violent un stilp si doua banci pe care se aflau un grup de tineri care serveau pizza in asteptarea unui mijloc de transport.

Foto: Ziarul de Iasi

Foto: Ziarul de Iasi

Soferita este din Botosani si a fost ranita si ea in urma coliziunii. Ea a inceput sa plinga atunci cind a realizat ce a facut. „Pur si simplu am pierdut controlul volanului si m-am pierdut. Sunt incepatoare!”, a spus ea reporterilor Ziarul de Iasi. Ranitii au fost transportati la Spitalul Sfantul Spiridon pentru a primit ingrijiri medicale. Soferita a fost testata cu alcooltestul si nu consumase alcool.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Iași: Șapte persoane rănite din cauza unei șoferițe începătoare | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*