Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Rate la dezvoltator pe 15 ani pentru apartamentele din Fusion Towers

apartamente-noi-de-vanzare-iasi-nicolina-1
Ansamblul rezidenţial Fusion Towers Iași – Nicolina își scrie în acești ani povestea și este una încununată de succes la toate capitolele.

PROIECT REZIDENŢIAL

Gândit iniţial ca un singur bloc turn impunător cu parter+10 etaje și parcare subterană, datorită succesului avut  în rândul ieșenilor, proiectul s-a extins pe orizontală și și-a propus să dezvolte în total nu mai puţin de 4 turnuri desfășurate în aceeași zonă, cu deschidere la șoseaua Nicolina. Primul este finalizat complet, următoarele sunt în construcţie. O vizită pe șantier la faţa locului este cea mai bună ocazie pentru a înţelege dimensiunile proiectului, poziţionarea avantajoasă și multiplele facilităţi oferite cumpărătorilor. Sunteţi bineveniţi oricând! La numărul de telefon 0733 128 808 puteţi stabili o întâlnire cu reprezentanţii dezvoltatorului.

apartamente-noi-de-vanzare-iasi-nicolina-2

LOCALIZARE

Accesul cu mașina personală este foarte ușor deoarece ansamblul beneficiază de deschidere la Șoseaua Nicolina cu 6 benzi de circulaţie, din care puteţi porni și ajunge rapid în orice altă zonă a orașului.

Proiectul Fusion Towers include spaţii generoase pentru PARCĂRI SUBTERANE și DE SUPRAFAŢĂ eliminând astfel grija locului de parcare.

Accesul la staţiile mijloacelor de transport în comun se face în imediata apropiere a blocurilor, staţia de tramvai Tehnopolis este chiar vizavi.

Magazine de cartier, supermarket-uri, farmacii, cabinete medicale și orice altceva aţi putea avea nevoie veţi găsi cu siguranţă în imediata apropiere.

SPAŢII VERZI

Ca posibilităţi de relaxare în timpul liber, este bine de știut că în imediata apropiere a blocurilor se găsesc Parcul Nicolina și lacul de agrement CUG 2, spaţii verzi generoase potrivite pentru relaxare în natură, plimbări lungi, pescuit sau picnicuri cu cei dragi.

De asemenea, în jurul blocurilor vor fi amenajate spaţii verzi unde vă puteţi plimba animalele de companie, puteţi juca un badmington cu copiii sau citi o carte la umbra unui copac.
02

RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR PÂNĂ LA 15 ANI

Apartamentele disponibile sunt cu 1, 2 și respectiv 3 camere, oferind compartimentări moderne și decoraţiuni interne la alegere, precum și funcţionalităţi standard de tip Smart Home:

  • Acţionarea întrerupătoarelor de lumină – Touch-Screen sau sistem WI-FI – telefon mobil;
  • Reglarea temperaturii ambientale prin sistem WI-FI – telefon mobil;
  • Deschiderea uşii de acces în apartament cu amprentă digitală, cartelă sau introducere cod (opţional).

Preţurile pornesc de la 1.250 EURO/MP la cheie și variază în funcţie de mteoda de plată aleasă (plată cash, credit bancar sau rate direct la dezvoltator). Pentru cei care optează pentru sistemul de RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR, sunt două variante, între 1-3 ani sau între 3-15 ani. AVANSUL MINIM solicitat pentru ambele variante este de 30% din valoarea apartamentului. Găsiţi un grafic detaliat cu exemple concrete de rate în EURO la adresa www.fusion-tower.ro/rate-la-dezvoltator/
01

CONTACT

Ansamblul rezidenţial Fusion Towers este situat în Iaşi, Şos. Nicolina 120a.

Telefon: 0733 128 808
E-mail: vanzari@fusion-tower.ro

Website: www.fusion-tower.ro

 

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*