Joi 02 Februarie 2023, Actualizat 12:00 am

 

Un grefier din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași nu poate justifica o avere de peste 500.000 lei

ANIAgenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 531.954 lei, între averea dobândită și veniturile realizate în perioada 24 octombrie 2004 – 31 decembrie 2010 de către Violeta Elena Osoianu, grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Astfel, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Iași, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către aceasta.

„Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. OSOIANU VIOLETA ELENA a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere”, se arată într-un comunicat al ANI.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*