Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

 

Percheziții la Iași, într-un dosar de proxenetism. Trei persoane reținute

perchezitii1-300x199La data de 26 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, au efectuat 7 percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că începând cu luna octombrie 2020, doi tineri şi o tânără le-ar fi înlesnit mai multor minore activitatea de practicare a prostituţiei, obţinând astfel foloase patrimoniale. În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă, dispozitive mobile de comunicare şi bani.

De asemenea, cele trei persoane bănuite de comiterea faptelor au fost conduse la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 26 septembrie a.c., au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore.

La data de 27 septembrie a.c., cele trei persoane bănuite de comiterea faptei vor fi prezentate, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, Secţiei nr. 3 Poliţie Iaşi şi Postului de Poliţie Dolheşti. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi şi al jandarmilor.
Cercetările continuă.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*