Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Ieșean arestat pentru trafic de droguri. Cultiva canabis în valoare de aproximativ 15.000 euro

canabisUn ieșean a fost arestat pentru trafic de droguri. Sâmbătă,  poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T.– Serviciul Teritorial Iaşi au efectuat o percheziţie în comuna Todireşti, judeţul Iaşi, la locuinţa unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.

În urma percheziţiei, au fost ridicate 6,350 kilograme de cannabis. Din cercetări a reieşit că în cursul anului 2015, individul ar fi înființat pe raza localităţii de domiciliu o cultură de canabis, de aproximativ 60 de plante. Acesta ar fi întreţinut cultura până încursul lunii octombrie, când ar fi recoltat plantele şi le-ar fi transportat și depozitat în locuința sa, intenționând ca, după uscarea acestora, să le valorifice într-un stat european.

Cu două zile înainte de percheziție, acesta ar fi contactat telefonic o persoană necunoscută din Belgia, stabilind detalii referitoare la tranzacţionarea drogurilor, pre ț ul acesteia şi modalitatea de transfer.
Cel în cauză ar fi urmat să obţină în urmatranzacţiei aproximativ 15.000 de euro.

Bărbatul a fost reţinut pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri în formăcontinuată, iar duminică, Tribunalul Iași a dispus arestarea preventivă a pentru 30de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către DirecţiaOpera ț iuni Speciale din cadrul InspectoratuluiGeneral al Poliţiei Române.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*