Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Tânăr condamnat la închisoare după ce a întreţinut relaţii sexuale cu sora sa

Un tânăr, în vârstă de 19 ani,  a fost condamnat, sâmbătă, la trei ani de închi­soare cu executare după ce a în­treţinut raporturi sexuale de mai multe ori cu sora sa de 12 ani. Ionuţ Dan S. a fost acuzat de act sexual cu un minor. Potrivit procurorilor, relaţia dintre cei doi fraţi a avut loc cu consimţământul adolescentei.

Relaţia dintre Ionuţ Dan S. şi Alina S. a început în primăvara anului trecut.  Ionuţ Dan a mers la un grajd pentru a hrăni animalele, iar acolo a găsit-o  pe sora sa. El i-a propus adolescentei să întreţină raporturi sexuale cu el, iar fata a acceptat. Cei doi au fost descoperiţi de mama lor, care i-a povestit soţului, dar nu au anunţat oamenii legii, ci au decis să îl pedepsească pe tânărul de 19 ani. El a fost alungat la un unchi, dar după un timp băiatul s-a întors acasă şi a făcut sex din nou cu sora sa, de această dată într-o toaletă din curte.

Pe 29 martie 2014, băiatul şi sora sa de 12 ani au fost prinşi în pat de o mătuşă de a lor. Aşa a ajuns totul şi la urechea asistentului social din localitatea Tomeşti, care a anunţat Poliţia. Când a fost dus la audieri, Ionuţ a spus că a fost provocat de sora sa. El a fost acuzat de act sexual cu un minor deoarece de la 1 februarie, când a intrat în vigoa­re noul Cod Penal, infracţiunea de incest nu se mai pedepseşte.
Decizia magistraţilor nu este definitivă.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Iaşi: Tânăr condamnat la închisoare după ce a întreţinut relaţii sexuale cu sora sa | MoldovaNews.ro
  2. Iaşi: Tânăr condamnat la închisoare după ce a întreţinut relaţii sexuale cu sora sa | NationalNews.ro

Lăsați un comentariu

*