Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Polițist de la SAS Iași, medaliat cu aur la Campionatul național de Jiu Jitsu Brazilian

politist SASLa data de 25 septembrie a.c., în Bucureşti a fost organizat evenimentul sportiv – AJP Tour National Pro România, la care a participat şi Robert, luptător al Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi, clasându-se pe primul loc.
Astfel, polițistul a luat medalia de aur la turneul naţional de Jiu Jitsu Brazilian, categoria 85 de kg.

Robert spune că: acest sport este cel mai complex şi mai indicat pentru munca depusă în cadrul Poliţiei, pentru că poţi imobiliza şi poţi împiedica orice acţiune, orice atac al unui infractor, fără ca persoana în cauză să fie rănită. Când eşti bine pregătit fizic, eşti sigur pe tine, atunci şi atitudinea vorbeşte în faţa infractorului , iţi poţi îndeplini cu mult mai multă uşurinţă misiunea. Siguranţa de sine vine prin prezenţa fizică, dar şi prin cunoştinţele acumulate în domeniul activităţii poliţieneşti cât şi din punct de vedere sportiv.

Reamintim că Robert s-a clasat pe locul trei la campionatul Naţional de Hand to Hand Fighting, la categoria Self Defense, la categoria 90 kg. De asemenea, el este pasionat de box (a obţinut titlul de campion naţional la Box în anul 2018) şi kick boxing (având titlul de campion european la Kick boxing în anul 2012 şi multiple titluri de campion naţional la acest sport). El se pregăteşte pentru a participa la Turneul European de Jiu Jitsu Brazilian şi Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting, competiţii ce vor avea loc, în anul 2022.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*