Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Un ieşean şi-a ucis în bătaie prietenul de pahar din Suceava

Un bărbat de 49 de ani din localitatea Milişăuţi a fost găsit, sâmbătă, mort în locuinţa sa. Descoperirea macabră a fost făcută de nişte vecini. Potrivit poliţiştilor, vineri seară, bărbatul a fost vizitat la domiciliu de fratele său, unde a consumat băuturi alcoolice, împreună cu alte persoane.

Pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice și a unui conflict spontan, un bărbat de 41 de ani, din comuna Marginea și un alt bărbat de 42 de ani, din județul Iaşi, au exercitat acte de violență asupra victimei, aplicându-i lovituri cu pumnii, picioarele și corpuri contondente la nivelul capului și corpului, cauzându-i leziuni grave ce au condus în scurt timp la deces.

În cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru o durată de 24 de ore a bărbatului de 41 de ani din comuna Marginea, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă.

Celălalt suspect din județul Iași, urmează să fie expertizat din punct de vedere neuropsihiatric în 22.07.a.c., din cauza istoricului internărilor, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*