Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Ieşean arestat preventiv după ce a fost prins cu prada furată, la el

Sâmbătă, în jurul orei 03.00, în timp ce-şi desfăşurau activitatea de patrulare în zona străzii Clopotari, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie au interceptat un bărbat ce transporta două bagaje voluminoase, fiind aşteptat peste pasarela pietonală către str. Profesor Ion Inculeţ de încă două persoane.
La somaţiile verbale ale poliţiştilor,  bărbatul   a abandonat bagajele, fugind cu celelalte două persoane către cartierul CUG.
S-a acţionat pentru depistarea celor trei persoane care au fost conduse la sediul secţiei de poliţie pentru verificări. Acestea au fost identificate: C. M., de 31 ani, din comuna Voineşti, H. C. de 37 ani, din comuna Popricani şi  A.  R. de 13 ani, din comuna Ţibăneşti.
În cele două bagaje au fost găsite mai multe articole de încălţăminte, seturi de pahare, farfurii, tacâmuri din argint, scule mecanice, cabluri electrice, pe care  C. M. a declarat iniţial că le-a găsit la o ghenă de gunoi.

Din cercetări a reieşit că în noaptea de vineri spre sâmbătă, acesta ar fi intrat la subsolul unui imobil, unde cu un levier a forţat lacătul de la uşa unei boxe şi a sustras bunurile.

Ulterior  s-a întâlnit cu cele două persoane cu care ar fi convenit să fie ajutat la transportul bunurilor, lucru nefinalizat ca urmare a intervenţiei poliţiei.
A fost identificată partea vătămată S.   Roxana, de 29 ani, din Iaşi, căreia i-au fost predate bunurile sustrase, prejudiciul cauzat, în valoare de 1500 lei, fiind recuperat în totalitate.

Faţă de C.  M., instanţa a dispus luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 zile, acesta fiind introdus în arestul I.P.J. Iaşi.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*