Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

 

Avocat trimis în judecată pentru lovire

Un avocat din Iaşi a fost trimis în judecatăn de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de apel după ce a atacat un bărbat cu pumnii. Dinu Şerban s-a luat la ceartă cu ieşeanul Gheorghe S. de la accesul pe malul unui lac din Miroslava.

Totul s-a petrecut în luna mai a anului 2012. Gheorghe S. mergea cu maşina, împreună cu nişte amici, spre un lac din comuna Miroslava, iar în apropierea unor construcţii ridicate de avocatul Dinu Şerban, bărbatul a fost abordat de avocat, care i-a cerut socoteală pentru prezenţa sa în zonă.

Întrucât partea vătămată a considerat că persoana agresivă, identificată ulterior ca fiind Şerban Dinu, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu se putea discuta cu ea, s-a urcat la volan, pentru a-şi continua deplasarea. În acel moment, învinuitul a venit la portieră şi, prin geamul deschis, i-a aplicat o lovitură de pumn în plină figură. Deşi partea vătămată a pornit maşina, învinuit a încercat să mai lovească o dată cu pumnul în faţă, dar partea vătămată a reuşit să se ferească, se arată în rechizitoriul procurorilor. Mai mult decât atât, potrivit procurorilor, omul s-a refugiat pe proprietatea sa, dar avocatul ieşean a venit cu o secure şi l-a ameninţat. Scandalul ar fi pornit de la faptul că o maşină a călcat câteva animale de-ale avocatului. Omul legii riscă acum închisoare de la un an la trei luni sau o amendă.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*