Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

 

Vasluian ucis de trenul Regio Iaşi- Braşov

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din localitatea Zorleni, şi-a pierdut viaţa duminică după-amiază, în jurul orei 17.00, după ce a fost surprins între şine de trenul Regio Iaşi – Braşov.

Cel care a sunat la numărul de urgenţă 112 a fost mecanicul garniturii. Acesta le-a spus poliţiştilor că nu a putut evita tragedia, deşi a încercat să frâneze şi a avertizat sonor. Cadrele medicale de pe ambulanţa care s-a deplasat la faţa locului au încercat să-l resusciteze pe bărbat timp de o oră. Din păcate, din cauza leziunilor grave la cap, victima a decedat. Se pare că acesta fusese puţin mai devreme în vizită la rude. La întoarcere s-a despărţit de soţie, spunându-i că vrea să scurteze drumul prin altă parte, din cauza unor probleme medicale.

“Din primele cercetări efectuate de poliţiştii T.F. Bârlad nu există indicii cu privire la comiterea unei infracţiuni. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Bârlad pentru efectuarea necropsiei”, a declarat Mihaela Ştraub, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui. De asemenea, poliţiştii analizează varianta unei sinucideri.

 

 

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*