Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Trei subofiţeri din Iaşi au leşinat înaintea paradei

Trei subofiţeri care urmau să participe, duminică, la parada militară de la Iaşi organizată cu ocazia Zilei Naţionale, au leşinat înaintea de începerea ceremoniei şi au necesitat îngrijiri medicale la faţa locului, fără a fi necesar transportul lor la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Coordonatorul SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoeşu, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că trei subofiţeri au leşinat duminică, înaintea începerii defilării militare din centrul oraşului, ei necesitând îngrijiri medicale la faţa locului.

„Este vorba de trei tineri subofiţeri, dar nu a fost ceva grav. Au fost evaluaţi de medicii SMURD, după ce au acuzat stări de leşin. Au primit îngrijiri medicale la faţa locului, apoi şi-au reluat activitatea. Nu a fost necesar transportul lor la spital”, a spus medicul Diana Cimpoeşu.
La parada militară desfăşurată la Iaşi au participat atât militari ieşeni, cât şi reprezentanţi din cadrul Poliţiei, Jandarmeriei, Penitenciarului şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe.
Surse medicale susţin că, cel mai probabil, subofiţerilor li s-a făcut rău, pe fondul oboselii şi a frigului.
Câteva mii de persoane au participat, duminică, la Iaşi, la manifestările de Ziua Naţională, primarul Gheorghe Nichita susţinând că de când a venit Victor Ponta la Palatul Victoria, 1 Decembrie este sărbătorit „cu fast” la Iaşi, întrucât nu i se pun piedici de la Guvern.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*