Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Ieşean implicat într-un accident cu patru victime la Vaslui

accidnetUn tânăr de 24 de ani din Huşi a provocat un grav accident de circulaţie joi, în apropiere de Vama Albiţa, patru persoane fiind transportate la spitalul din Huşi, una dintre ele în stare gravă.

Potrivit poliţiştilor, tânărul de 24 de ani, însoţit de doi prieteni, se îndrepta dinspre Huşi, spre Vama Albiţa, la volanul unui autoturism Volkswagen. La un moment dat, pe raza localităţii Râşeşti, comuna Drânceni, într-o curbă uşoară la dreapta, a pătruns pe contrasens intrând în plin într-un autoturism Dacia Dokker, al firmeri de curierat TNT, condus regulamentar de un bărbat de 46 de ani, din Tomeşti judeţul Iaşi, scrie Adevarul.

În urma impactului deosebit de violent, pe fondul vitezei excesive cu care circula tânărul din Huşi, ambii conducători auto şi cei doi pasageri din Volkswagen, un tânăr de 26 de ani şi altul de 28 de ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.  Conducătorul auto care se deplasa regulamentar se află în stare gravă, fiind suspect de ruptură de splină. Tânărul care a provocat accidentul a scăpat cu leziuni uşoare. Acesta a fost testat cu alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ. pe numele său poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste mai mult: adev.ro/o72d4x

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*