Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Brazi de închiriat sau de cumpărat în rate

Pregătirile pentru Crăciun trebuie să cuprindă pe lângă bucatele de pe masă, cadourile pentru cei dragi și bradul! Dezvoltarea pieșei economie din România face posibilă ca și persoanele foarte ocupate să-și poată pregăti sărbătorile fără prea mare efort.

Magazinele specializate au scos deja primele oferte pentru brazi. Astfel, la site-ul www.brazidecraciun.ro/‎ găsiți brazi naturali de la 139 până la 239   de lei. Există oferte și pentru ecologiști: brazii la ghivezi. De la diferite soiuri și prețuri, până la diferite modele de ghivece. Aceștia pot fi amplasați fie în casă fie afară, dacă proprietarii au curte, ori chiar pot fi plantați în grădină după sărbători. Prețurile pornesc de la 195 și pot ajunge până la aproape 900 de lei. În schimbul unei prețului stabilit bradul este transportat până acasă.

Cine nu vrea să se complice cu împachetatul și despachetatul podoabelor de Crăciu, pomul poate ajunge gata împodobit acasă. În schimbul sumei de 7-800 de lei puteți închiria un bradul artificial ajunge în fața ușii dumneavoastră, odată cu Moș Crăciun.

magazinuldebrazi.ro/‎ 

Magazinuldebrazi.ro vă propune câteva oferte speciale aproape imposibil de refuzat: brazii în rate. Aveți de ales între brazi simpli, la ghiveci sau cu rădăcină. Prețurile pot ajunge și până la 2000 de lei, în funcție de mărime și de soi. Livrarea este gratuită.

www.floriiniasi.ro

La floriiniasi.ro nu găsiți brazi, în schimb sigur veți comanda cel puțin o decorațiune de Craciun. Aveți de ales între aranjamente florale și coronițe de agățat la ușă. Ori pur și simplu să cumpărați cele necesare punerii în practică a propriilor idei și să creați propriile aranjamente pentru sărbătorile de iarnă. Aici găsiți articole de la 9 lei. Magazinul mai oferă o reducere de 10 % doar pentru comenzile din luna noiembrie.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*