Luni 19 Aprilie 2021, Actualizat acum 108 zile 12:00 am

 

Gala Excelenţei în Educaţie, la Iaşi

Gala Excelenței în Educație este dedicată recunoașterii publice a performanței elevilor și a profesorilor cu rezultate deosebite la olimpiadele internaționale și naționale, dar și la concursurile de marcă, internaționale și naționale. La ediția din acest an vor fi premiați peste 350 de elevi și profesori ieșeni.

Festivitatea este precedată de vernisajul unei expoziții, realizată de elevii de la Colegiul Național de Artă ”Octav Băncilă” Iași, coordonați de prof. Dan Cristescu, inspector de specialitate.

Gala Excelenței, cel mai important eveniment organizat anual de ISJ Iași în colaborare cu Centrul Județean de Excelență Iași, cu sprijinul Primăriei Iași și al Consiliului Județean Iași are loc la Palas, într-un cadru deosebit, în sălile Rossini și Verdi. Marți, 19 noiembrie, începând cu ora 13.00 are loc premierea elevilor olimpici la nivel internațional și național, în aria cultură generală, iar miercuri, 20 noiembrie, tot de la ora 13.00 are loc premierea elevilor cu rezultate deosebite la concursuri specifice din domeniul artelor, al sportului și al tehnologiilor.

Învățământul ieșean s-a situat întotdeauna pe primele locuri în clasamentul național al reușitelor la olimpiade și concursuri naționale și internaționale. Rezultatele deosebite pe care le obțin an de an elevii și profesorii ieșeni merită din plin apreciere, prețuire și mediatizare pentru a propune modele de profesioniști, încă din anii de liceu. Astfel, se vor oferi premii în bani, cărți, obiecte electronice, medalii, diplome, pentru profesori și elevi, în funcție de anvergura rezultatelor obținute în anul școlar anterior. La această ediție se lansează și al doilea număr al revistei Excelsior, revistă document cu valoare de simbol, care consemnează clasamentele olimpicilor, numele coordonatorilor, gânduri și emoții trăite de elevi în contextul unor competiții majore.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

2 Comentarii

  1. Stratulat Ioan Tudor spune:

    Costa intrarea?Si daca da,cat este biletul?
    Cu stima,
    prof. Ioan Tudor Stratulat

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*