Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

„Câinele japonez” vine la Iași cu Victor Rebengiuc

Transilvania Film anunță premiera la Iași a filmului Câinele Japonez cu Victor Rebengiuc și Șerban Pavlu în rolurile principale. Pelicula, o impresionantă dramă de familie, este primul lung-metraj al regizorului Tudor Cristian Jurgiu.

La premiera de la Iași vor fi prezenți actorul Victor Rebengiuc și regizorul Tudor Cristian Jurgiu care se vor întâlni cu publicul la cele două evenimente de gală de la Cinema Arthouse Central – Moldova Mall (pe 1 noiembrie la ora 18:00) și Ateneul Tătărași (pe 1 noiembrie la ora 19:00). Filmul va continua să ruleze în ambele locații.

Lungmetrajul spune povestea emoționantă a reconcilierii dintre un tată și fiul lui, plecat de ani mulți din țară. Filmul marchează revenirea lui Victor Rebengiuc într-un rol principal pe marele ecran. Alături de Rebengiuc, din distribuția filmului mai fac parte actorii Șerban Pavlu, Kana Hashimoto, Ioana Abur, Constantin Drăgănescu, Alexandrina Halic, Laurentiu Lazar.

Bătrânul Costache Moldu şi-a pierdut soţia, casa şi agoniseala de-o viaţă, în urma unei inundaţii.Întoarcerea neaşteptată a fiului său, Ticu, din Japonia, alături de soţie şi băiat, îi va pune pe amândoi în situația în care trebuie să reînveţe să comunice, să redevină o familie. Costache învaţă să devină un bunic adevărat pentru nepotul lui de 7 ani iar Ticu repară greşelile trecutului.

Puteți urmări trailerul filmului accesând următorul link: https://vimeo.com/74816640

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*