Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Jenant! Prefectul de Iași cere amendarea protestatarilor

Autoritățile ieșene țin cu orice preț să se evidențieze nu prin acțiuni în interesul cetățenilor, celor care i-au votat, ci prin decizii care te duc cu gândul la politica pumnului în gură.

Firavele mișcări de stradă de la Iași privind proiectul Roșia Montană sau legea eutanasierii maidanezilor sunt înăbușite din fașă și puse la colț de prefectul Romeo Olteanu. Șeful prefecturii și reprezentantul Guvernului în teritoriu, pozând în apărătorul legii, cere Jandarmeriei să îi amendeze pe cei care și-au permis să-și exprime public opinia organizând marșuri de protest fără autorizație de la primărie. Ba mai mult, zice prefectul, aceiași protestatari au îndrăznit să blocheze pentru câteva minute vreo două interesecții din oraș. De altfel, aceeași atitudine a avut săptămâna trecută și viceprimarul Mihai Chirica.

Hilar e faptul că autoritățile ieșene sunt indignate de faptul că au fost blocate două intersecții ceea ce a perturbat traficul rutier, dar se fac că nu observă că de doi ani de zile tot orașul trăiește sub semnul haosului în circulație din cauza nenumăratelor șantiere deschise fără nicio strategie și nicio logică.

Dacă protestatarii au încălcat legea prin lipsa autorizațiilor, aleșii noștri încalcă legea bunului simț, iar pentru aceasta ar trebui sancționați la următoarele alegeri! Unde putem vota și fără autorizație de la primărie.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*