Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Ieşeanca Alexandra Dăriescu, nominalizată la Women of the Future Awards din Marea Britanie

Women of the Future Awards este cel mai mare program naţional din Marea Britanie de premiere a celor mai talentate femei cu vârsta sub 35 de ani, care reprezintă o sursă de inspiraţie pentru generaţiile viitoare.

Pianista română Alexandra Dăriescu se află pe lista scurtă a ediţiei din acest an a Women of the Future Awards, o competiţie naţională desfăşurată anual în Marea Britanie, care premiază cele mai talentate femei tinere, ce reprezintă un model pentru generaţiile viitoare.

Pianista română Alexandra Dăriescu concurează la categoria „Arts & Culture Woman of the Future”.

Conform independent.co.uk, Alexandra Dăriescu a devenit în acest an prima pianistă din România care a urcat pe scena Royal Albert Hall, pentru a concerta alături de Orchestra Filarmonicii Regale din Londra.

Alexandra Dăriescu a făcut Colegiul de Arte „Octav Băncilă” din Iaşi după care a primit o bursă de studiu la Şcoala  Pocklington şi apoi  la Colegiul de Muzică Royal Northern din Marea Britanie. A absolvit în anul 2008 cu Medalia de Aur.

Artista poate fi urmărita în direct pe 27 septmebrie, la Bucureşti, în cadrul Festivaliului Internaţional „George Enescu”.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*