Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Individul care a răpit luni o farmacistă va ajunge marţi în faţa procurorilor.

Bărbatul care a răpit luni o farmacistă a fost condus la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi. Urmează a fi prezentat Parchetului cu propunerea de prelungire a mandatului de arestare pentru 29 de zile.

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că acesta este suspectat şi de comiterea unei tâlhării la data de 6 august 2013. Atunci a deposedat un tânăr, prin folosirea de ameninţări, de o sumă de bani şi un autoturism echipat taxi, pe care ulterior l-a abandonat. Atunci a jucat rolul clientului şi a încercat să-l ştranguleze pe taximetristul care acceptase cursa.

Surse din Poliţie spun că tânărul s-a plâns anchetatorilor că a fost silit de împrejurări să recurgă la această faptă. El ar fi avut nevoie de bani, întrucât era urmărit de recuperatori şi ameninţat de aceştia cu moartea dacă nu-şi recuperează suma împrumutată.

Taximetristul are 31 de ani şi a mers până aproape de locul indicat de tânăra farmacistă, apoi când să oprească, şoferul s-a răzgândit şi a apăsat pedala de acceleraţie. Imediat după aceasta, şoferul a lovit-o cu pumnii peste faţă, apoi i-a pus un căluş în gură, a legat-o de mâini şi de picioare pentru a nu încerca să evadeze, şi a aşezat-o în spate, unde geamurile de la portiere erau foliate. Bărbatul a fost prins de poliţişti chiar în momentul în care încerca să facă schimbul fetei cu suma cerută de la rudele acesteia, adică 28.000 de lei

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*