Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Vasile Lupu vrea un singur Partid Naţional Ţărănesc

Vasile Lupu, preşedintele interimar al PNŢCD, vrea să coopteze şi celelalte grupări ale ţărăniştilor şi să relanseze partidul pe scena politică românească. El nu a exclus posibilitatea de a avea un candidat propriu la alegerile prezidenţiale din 2014, în cazul în care toate facţiunile vor fi coagulate sub aceeaşi umbrelă. Mai întâi însă PNŢCD-ul va trebui să reînvie din propria cenuşă.
 
Vasile Lupu spune că un prim pas va fi organizarea unor conferinţe judeţene la care să participe toţi membrii de partid atât cei care mai acticvează cât şi cei care au fost daţi afară de Aurelian Pavelescu. Un al doilea pas va fi unificarea PNŢCD şi întoarcerea sa pe scena politică pentru a rezolva principala problemă a României, care în viziunea sa nu este criza economică, ci criza de credibilitate.
 
Noi suntem hotărâţi să reconstruim un partid credibil. Un partid, înainte de a fi o grupare de oameni, este un grup de principii, de ideologii”, a mai spus Vasile Lupu.
 
În ceea ce priveşte alianţele politice, Vasile Lupu a spus că e greu de spus acum dacă un partid tradiţionalist, cu o istorie de 200 de ani poate să facă alianţă cu paartide oportuniste. El nu a exclus însă posibilitatea unei alianţe pe viitor, în funcţie de evoluţia, doctrina şi ideologia partidelor de pe eşicherul politic românesc.
http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*