Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Percheziţii ale poliţiştilor ieşeni în Galaţi, la suspecţi de înşelăciuni

perchezitii mascatiPoliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Iaşi, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, au efectuat, luni, şapte percheziţii, două în Penitenciarul Galaţi şi cinci în municipiul Galaţi. Acţiunea  a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale I.G.P.R. şi a avut drept scop probarea activităţii infracţionale a mai multor  persoane suspectate de comiterea de înşelăciuni prin metoda  Accidentul.

La acţiune, alături de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Iaşi, participă şi poliţişti de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Galaţi.

Poliţiştii aveau informaţii că gruparea infracţională ar fi coordonată de două persoane încarcerate în penitenciar. Suspecţii ar fi înşelat mai multe victime, cărora, sub pretextul unui accident rutier fictiv în care ar fi fost implicate rude ale acestora, le-ar fi solicitat transferul a diferite sume de bani necesare a fi folosite în procesul penal. 

Poliţiştii şi procurorii urmăresc identificarea şi ridicarea de mijloace materiale de probă care au legătură cu activitatea infracţională a suspecţilor în cauză.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*