Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

 

Moartea din Carpaţi: Am să-l distrug pe Eduardo din telenovele

Moartea din Carpaţi vrea să revină în topul sportivilor care luptă în K1. Cătălin Moroşanu a spus, miercuri, că îşi doreşte să ajungă din nou între primii 16 luptători K1 din lume . Un prim pas pe care îl va face este gala Superkombat World Grand Prix de la Craiova, unde Cătălin vrea să-l înfrângă pe Eduardo Mendes. 
 
”Voi lupta cu Eduardo, din telenovele! Eduardo Mendes, din (Republica –n.r) Capu’ Verde sau ceva de genul. Am să-l distrug pe Eduardo, din telenovele! Să vadă el cine este urmaşul lui Ştefan cel Mare. Glumesc. Va fi un meci echilibrat. Vreau ca această victorie să fie primul pas în revenirea mea între primii 16 din lume. Vreau pe urmă să-mi iau revanşa în faţa lui Pavel Juravlev„, a spus Moroşanu.
 
Moroşanu se va duce la Craiova, cu prietenul şi colegul de club, Sebastian Ciobanu, care îşi doreşte o victorie în „piramidă”.
 
”Sunt convins că voi putea câştiga finala. Primul meci va fi cu rusul Vladimir Toktasinov. După ce voi câştiga acest meci, voi lupta cu învingătorul dintre rusul naturalizat german Nikolaj Falin şi spaniolul Frank Munoz”, a mai spus Sebi Ciobanu.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*