Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

 

Vezi când se va deschide parcul de la Ciric şi care sunt preţurile!

Primarul Gheorghe Nichita a anunţat, vineri, că ieşenii vor avea acces la telescaun, terenuri de sport, locuri de joacă sau spaţii cu grătare. Şi asta pentru că parcul de la Ciric va fi inaugurat, de 1 mai,  cu o întârziere de un an şi patru luni. Intrarea va fi gratuită în primele 10 zile ale lunii.

Primarul susţine că inaugurarea nu a fost făcută la timp pentru că proiectul, derulat pe fonduri europene, a fost boicotat de PDL, prin intermediul senatorului ieşean Dumitru Oprea dar şi a fostul ministru al Mediului, Elena Udrea. 

Lucrările la Parcul de Agrement de la Ciric sunt finanţate de Uniunea Europeană prin Planul Operaţional Regional – axa 5 Turism. Lucrările s-au făcut pentru modernizarea aleilor pietonale şi a căilor de acces auto, amenajarea de parcări, piste pentru biciclişti, plaje, piscine pentru adulţi şi copii, locuri de joacă, un zid de escaladă sau zone de picnic, construirea de terenuri de minigolf, paintball, fotbal, handbal, debarcadere, pontoane, dar şi un traseu de telescaun. 

Investiţia totală este de aproximativ 47 de milioane de lei, jumătate din sumă fiind contribuţia municipalităţii.

Iată preţurile după 10 mai:

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*