Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

 

Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi organizează concurs pentru ocuparea postului de inspector

Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi organizează concurs pentru ocuparea postului de inspector, funcţie publică de execuţie temporar vacantă din cadrul Biroului Financiar Salarizare.

Proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de inspector, grad superior, se va desfăşura pe 26 aprilie, ora 10, la sediul Direcţiei de Asistenţă Comunitară Iaşi, din strada Mitropolit Varlaam nr. 54. Cea de-a doua probă, interviul, va avea loc în data de 30 aprilie, de la ora 14.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 8 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial, partea a III a, la Serviciul Resurse Umane din cadrul D.A.C. Iaşi şi trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute de art. 49 din H.G. nr. 611/2008, modificată şi completată.

 Condiţiile pentru ocuparea funcţiei şi bibliografia stabilită se vor afişa la sediul Direcţiei de Asistenţă Comunitară şi pe site-ul instituţiei www.dac-iasi.ro, respectiv studii superioare de lungă durata finalizate cu diploma de licenţă, vechime minimă de 9 ani, necesară exercitării funcţiei publice, pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie de grad profesional superior, perfecţionări şi specializări în economie şi gestiune financiar bancară. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul D.A.C. Iaşi şi la telefon 0232/206344- int. 110

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*