Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Primăria Municipiului Iaşi demarează o campanie de informare corectă a ieşenilor

Primăria Municipiului Iaşi demarează o campanie de informare corectă a ieşenilor, folosind în special mediul online şi reţeaua de socializare Facebook. Astfel, ieşenii şi nu numai pot adresa întrebări, sesizări sau ridica diverse probleme din viaţa oraşului nostru, prin intermediul profilului de Facebook al Primăriei Municipiului Iaşi sau a formularului de contact de pe site-ul www.prioritatepentruiasi.ro.

Departamentul de Comunicare al Primăriei Municipiului Iaşi va prelua problemele sesizate, urmând să obţină în cel mai scurt timp răspunsurile adecvate de la departamentele de resort. Deja zeci de ieşeni au contactat municipalitatea folosind cele două instrumente electronice, fiecare dintre ei primind în timp record răspunsul solicitat.

 Ca autoritate publică, ne confruntăm deseori cu situaţia în care suntem acuzaţi pe nedrept sau dintr-o insuficientă cunoaştere a atribuţiilor Primăriei. De aceea, considerăm că venim în sprijinul contribuabilului ieşean printr-un dialog civilizat, onest şi prompt, inclusiv în mediul virtual, în care tot mai mulţi dintre noi suntem prezenţi”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica. 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*