Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Dumitru Oprea: “Acapararea programelor de infrastructură arată lupta pentru putere în USL”

oprea dumitruSenatorul PDL Dumitru Oprea atrage atenţia asupra ipocriziei USL cu privire la acapararea programelor guvernamentale pentru dezvoltarea infrastructurii.

Într-o declaraţie politică ,parlamentarul ieşean face referire la concentrarea unor sume mari de bani în mâinile Ministrului Dezvoltării, Liviu Dragnea. El reaminteşte de  virulenţa cu care USL ataca planurile Ministerului Dezvoltării, pe vremea guvernului Boc. Fiecare investiţie era contestată, atacată, devenind o sursă de marcat puncte electorale.

Totodată, Dumitru Oprea a arătat că domnul Dragnea s-a asigurat că nimeni nu va intra pe “moşia” sa. Astfel, în vreme ce PNDI, aprobat tot prin ordonanţă de urgenţă, în 2010, funcţiona în baza unor norme de aplicare aprobate prin Hotărâri de Guvern, noile norme metodologice de aplicare vor fi aprobate doar de Liviu Dragnea, prin ordin de ministru. Toate acestea nu sunt decât semnale ale lipsei de transparenţă pe care o practică actuala guvernare.

În acest context, parlamentarul ieşean a amintit şi acuzaţiile aduse domnului Dragnea cu privire la numărarea voturilor şi la execuţia unor drumuri în judeţul Teleorman, lucru care ridică îndoieli asupra corectitudinii cu care ar putea să administreze un program de 450 de milioane de lei. De asemenea, Dumitru Oprea a subliniat că, într-o perioadă în care avem probleme cu UE pentru modul de cheltuire a banilor europeni, unii miniştri arată că fac ce vor cu banii româneşti.

Senatorul PDL a declarat totodată că acest fenomen este un semn sumbru privind eficienţa şi corectitudinea guvernării, nefiind decât o altă etapă a luptei pentru putere duse între baronii guvernamentali.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*