Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Premierul Victor Ponta la Iaşi: O să mă rog pentru preşedintele Traian Băsescu

Premierul Victor Ponta a venit la Iaşi pentru a participa la evenimentele slujba de Sfânta Parascheva. El a declarat că declaraţiile lui Traian Băsescu privind faptul că a fost ofiţer acoperit sunt ”numai minciuni”. Ponta susţine că preşedintele este ”extrem de tulburat şi frământat”.

Vă spun cu toată deschiderea că azi o să mă rog şi pentru preşedintele Traian Băsescu, pentru că este extrem de tulburat şi frământat şi România nu trebuie să mai depindă de tulburările unei persoane. Eu cred că există instituţii ale statului care, dacă cineva a încălcat legea, îl va trage la răspundere”, a declarat Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a dezvăluit că premierul Victor Ponta este ofiţerul acoperit la care s-a referit înainte de începerea campaniei electorale pentru Preşedinţia României. Declaraţia a fost făcută la o emisiune de televiziune la Realitatea TV. Şeful statului susţine că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE în perioada 1997-2001. Acesta a prezentat şi o serie de documente, inclusiv unul semnat de Adrian Năstase, la momentul la care era premier.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*