Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Ieşean condamnat pentru evaziune fiscală cu alcool

arestat cu catuseUn ieşean şi un dorohoian au fost condamnaţi, luni, de Tribunalul Botoşani pentru evaziune fiscală. Cei doi, Ionel Măricuţa şi Gheorghiţă Volosciuc, au fost găsiţi vinovaţi într-un dosar privind afaceri ielgale cu alcool. Ieşeanul Ionel Măricuţa şi dorohoianul Gheorghiţă Volosciuc au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de cinci ani.

În cazul ieşeanului, instanţa l-a obligat ”să plătească Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală Bucureşti prin Direcţia Generală a Finanţelor Publice Iaşi suma de 85.781 lei cu titlu de daune plus penalităţile şi dobânzile prevăzute de lege aferente acestei sume, începând cu data rămânerii definitive a prezentei hotărâri şi până la achitarea integrală a debitului”.

În perioada decembrie 2010 – iunie 2011  Maricuta si Volosciuc cumpărat şi vândut ilegat peste 80.000 de litri băuturi spirtoase, rom şi vodcă, pe care le-au produs din DILUSOL 91 la suta, Solutie spalat parbrize 35,5 la suta, Solutie SIROX 21 la suta si BIOAMBIENT 96 la suta, continand alcool etilic denaturat 96 la suta si alcool etilic tehnic 91 la suta, fabricate de Siromex Drinks Baia Mare.

Î

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*