Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Mercedes Vito cu inspecţia tehnică falsă descoperit la Sculeni

Mercedes VitoPoliţiştii de frontieră au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni un cetăţean român care intenţiona să scoată din ţară un autoturism marca Mercedes Vito, folosind un document fals.

Duminică., în jurul orei 10.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, cetăţeanul român Ioan P., în vârstă de 62 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes Vito, înmatriculat în Marea Britanie.

La solicitarea lucrătorilor noştri Ioan P. a prezentat certificatul de înmatriculare, certificatul de inspecţie tehnică periodică şi asigurarea pentru autoturism.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice în urma cărora au constatat faptul că certificatul de inspecţie tehnică periodică nu îndeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unuia autentic, iar autoturismul nu figurează ca fiind asigurat.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulaţie în România, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propunerile legale.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*