Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

A fost desemnat cel mai bun poliţist din Iaşi

politistiUn poliţist ieşean a fost distins cu titlul de poliţistul anului 2012, în cadrul unei ceremonii organizate, luni, cu prilejul Zilei Poliţiei Române. Comisarul de poliţie Adrian Liviu Anechiforesei, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a primit acest titlu în urma unei analize interne a activităţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Pe locul al doilea s-a clasat agentul şef principal de poliţie Ioan Cristian Dănilă, din cadrul Secţiei 2 Poliţie Iaşi, iar pe trei agentul şef adjunct de poliţie Ioana Claudia Glonţ, din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi – Biroul de Investigaţii Criminale.

Cu prilejul m,anifestărilor dedicate împlinirii a 191 de ani de la înfiinţarea Poliţiei, mai mulţi ofiţeri şi subofiţeri au fost avansaţu în grad.
 
Avansare în gradul profesional următor înainte de îndeplinirea stagiului minim:

–  în gradul de comisar  – şef de poliţie: 
1. comisarul  de poliţie GAVRILUŢĂ CRISTINEL din cadrul Biroului Control Intern;
–  în gradul de agent  şef adjunct de poliţie: 
1. agentul principal  de poliţie GLONŢ IOANA – CLAUDIA, din cadrul Poliţiei municipiului Iaşi, Biroul de Investigaţii Criminale.
2. agentul principal  de poliţie PETRICĂ DANIEL – CONSTANTIN, din cadrul Poliţiei municipiului Iaşi, Secţia 5 poliţie.

–  în gradul de agent  – şef principal de poliţie: 
1. agentul şef de poliţie ŞENDREA GABRIEL – VALERIU din cadrul Serviciului de Criminalistică.
De asemenea, în cadrul manifestărilor organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Poliţiei Române va avea loc ceremonia de avansare în grad, la termen, a 67 ofiţeri de poliţie, care au împlinit stagiul minim în gradul profesional şi a unui număr de 122 agenţi de poliţie.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*