Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

 

Familia Cotnari ajunge în Maldive şi Singapore

familia cotnariDevenită tradiţie la Cotnari, excursia anuală pentru premierea distribuitorilor care şi-au atins obiectivele contractuale, a avut loc anul acesta în luna februarie. O nouă destinaţie exotică: Insulele Maldive. Singura descriere care s-ar potrivi acestui grup de insule
tropicale luxuriante şi îndepărtate, fiecare cu propriul recif de corali şi lagune puţin adânci, plutind în idilicul Ocean Indian este Raiul pe Pământ. Astfel au fost numite de către cei prezenţi acolo, confirmarea venind şi de la numele resortului unde şi-au petrecut vacanta: Paradise Resort.
 
A fost un sejur de vis în care 80 de persoane s-au relaxat, au uitat de stresul cotidian şi au admirat locuri unde nu se ştie dacă vor mai ajunge.
 
“Dupa un an de muncă, cu stres zilnic, în condiţii mai grele de piaţă decât în trecut, această excursie a venit într-un moment foarte potrivit. Ne-am încărcat bateriile, am uitat câteva zile de munca şi, iată-ne acum în faţa unui nou an cu alte provocari”, au fost cuvintele unuia dintre distribuitori.
 
După zilele petrecute în Maldive a urmat deplasarea în Singapore, un oraş tipic asiatic, aici fiind conservate tradiţii străvechi chinezeşti, indiene şi malaiesiene, de la feng shui până la cultul strămoşilor. Singapore, stat alcătuit dintr-o insulă principală şi alte 54 insule mai mici, este puternic industrializat, fiind unul dintre cele mai puternice state din Asia de SE.
 
Recompensarea eforturilor distribuitorilor, odihna, relaxarea, socializarea, bucuria revederii cu prietenii au fost cuvintele ce au marcat aceasta deplasare!
 
O mare familie o putem numi, care pe an ce trece îşi consolidează relaţiile dintre membrii şi devine tot mai puternică: FAMILIA COTNARI.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*