Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Udrea: PDL are nevoie de un lider credibil

PDL Iasi Elena UdreaElena Udrea le-a transmis colegilor săi din judeţul Iaşi că PDL are nevoie de un lider care să fie foarte credibil, curajos, neşantajabil şi care este dispus să îşi asume lupta cu puterea USL.
 
Omul politic este ceea ce văd oamenii nu ceea ce crede el însuşi că este iar credibilitatea nu se măsoară în sondaje, credibilitatea se măsoară la urna de vot. Omul politic valorează câte voturi are în spate. În rest, poate să creadă că este bun, că este valoros , că e frumos, că e deştept dar dacă atunci când ajunge în faţa electoratului nu reuşeşte să convingă şi să ia voturi nu înseamnă mai mult. Avem nevoie de o nouă energie”, a spus Elena Udrea.
 
Candidatul la şefia PDL şi-a exprimat îngrijorarea că după ultimele două tururi de alegeri partidul este în continuă scădere în preferinţele electoratului.
 
Se uită la noi în ultimul timp şi nu cred că le place ceea ce văd la noi, aşa cum nici nouă nu cred că ne place foarte mult ceea ce vedem. Oricât nu ne-ar plăcea să recunoaştem, nu suntem în cel mai bun moment după 10 ani în care partidul acesta a avut toate alegerile, toată victoria, după ultimele două alegeri suntem în opoziţie. PDL are nevoie de-o schimbare. Dacă oamenii credeau că este bine ne votau în decembrie”, a mai spus Elena Udrea.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*