Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

 

Gheorghe Flutur la Iaşi: Avem până acum trei moţiuni. Asta înseamnă că suntem un partid deschis competiţiilor

gheorghe flutur la iasiSecretarul general al Partidului Democrat Liberal, Gheorghe Flutur salută competiţia din interiorul PDL.
”Avem până acum trei moţiuni. Asta înseamnă că suntem un partid deschis competiţiilor”, a declarat Gheorghe Flutur la lansarea de la Iaşi a moţiunii „România Dreaptă. PDL – Politică dincolo de lozinci” semnată de Vasile Blaga. Flutur a mai spus că PDL se pregăteşte pentru un nou ciclu electoral cu albiţii mari, alegerile din 2014. 

 ”Ieri am dat startul moţiunii în teritoriu. Astăzi suntem aici, echipa domnului Blaga, vor veni probabil şi ceilalţi pentru a-şi  prezenta oferta. Dumneavoastră veţi alege care moţiune e mai bună şi care lider politic este mai credibil”, a spus secretarul general al PDL.

Flutur spune că a ales să-l susţină pe domnul Blaga în fruntea PDL, pentru reconstrucţia PDL fiind un om responsabil şi realist.

”Nu vor veni minuni din cer şi din meteoriţi, nu va exista o scurtătură să crească brusc, peste noapte, electoratul PDL-ului. Singura soluţie este munca uriaşă pe care o avem de făcut de aici încolo. Acum avem un USL destul de puternic aici dar dacă suntem atenţi el se pregăteşte în fiecare zi să piardă chiar dacă nu se vede asta. Nemulţumirile populaţiei sunt uriaşe şi se acumulează. Ce credeţi dvs. că facturile îi fericesc pe români? Şi încă nu au venit facturile grele. Ce trebuie să facem noi, PDL, în această perioadă? Să ne pregătim şi trebuie să ne pregătim temeinic prin reorganizare internă”, a spus Gheorghe Flutur.

El a mai spus că trebuie pus capăt interimatelor din teritoriu, afirmând că în perioada următoare trebuie organizate alegeri

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*