Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Raluca Turcan la Iaşi: Blaga este omul care poartă amprenta PDL 100%

Vasile Blaga la Iasi Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan spune despre Vasile Blaga că e un om care poartă  sută la sută amprenta PDL. Tot el este catalogat a fi un om care ”sudează” şi coagulează partidul dar care aduce şi plus valoare. Aflată la Iaşi pentru a-şi arăta susţinerea faţă de moţiunea ”România Dreaptă – PDL – politica dincolo de lozinci” depusă de Vasile Blaga.
 
”Cu toţii iubim PDL şi chiar ne pasă ce se întâmplă. Relansarea PDL se poate face pe două paliere, odată prin reconstrucţia la firul ierbii în fiecare organiaţie, cu fiecare om valoros, cu fiecare om care poate fi adus în partid să redeschidem partidul, să vină cât mai multă lume alături de noi. Această muncă la firul ierbii, această reconstrucţie poate fi făcută de un om care iubeşte partidul, un om care cunoaşte partidul. În opinia mea acest om este Vasile Blaga. El este omul care poartă amprenta PDL 100%. Nimeni venit din afară, nimeni care nu a cunoscut partidul şi la greu nu ştie cum gândeşte PDL, nu ştie cum reacţionează PDL”, a spus deputatul Raluca Turcan.
 
Nu se poate vorbi de reconstrucţie fără muncă şi reaşezarea partidului în mod credibil pe valori şi transformarea sa într-un veritabil opozant al guvernării USL, a mai spus vicepreşedintele PDL Raluca Turcan.
 
Au început să nu mai fie preţuite valori de bază cum este respectul, încrederea,  munca umăr la umăr, solidaritatea dar şi valori care caracterizează partidele populare europene – am în vedere demnitatea, libertatea, familia, credinţa, statul de drept, respectul faţă de lege. Acestea sunt valori care trebuie să ne definească şi care trebuie promovate într-un mod credibil, nu declarativ. Pentru a fi credibil e nevoie de multă muncă dar şi de consecvenţă. E nevoie de rigurozitate şi de hotărâre. Acestea sunt valori care îl definesc pe Vasile Blaga. De aceea am ales să-l susţin la preşedinţia PDL”, a spus Raluca Turcan.
 
Creionând o scurtă caracterizare, Turcan a spus despre Blaga că este omul care sudează partidul, care aduce în PDL şi încurajează în interiorul său oameni cu valori solide şi de nezdruncinat.
 
Vasile Blaga poate să ofere Partidului Democrat Liberal şansa să nu mai fim împărţiţi în buni şi răi, noi şi vechi, experimentaţi sau neexperimentaţi, în reformaţi sau reformişti. Fiecare dintre noi are părţi bune, important este să le identificăm şi să le punem la un loc”, a mai spus Raluca Turcan.
 
Alături de Raluca Turcan, la Iaşi au mers, sâmbătă, pentru susţinerea moţiunii Blaga, şi secretarul general Gheorghe Flutur, senatorul Radu F. Alexandru şi europarlamentarul Traian Ungureanu.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*