Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Preşedintele interimar al PDL: Am fost, sunt şi voi fi un preşedinte care uneşte, nu dezbină

Vasile Blaga la Iasi „Masa partidului are încredere în partid mai mult decât unii dintre noi care parcă vorbesc pe limba lui Ponta când spun că partidul este mort„.
Declaraţia a fost făcută,sâmbătă,  de Vasile Blaga, care a venit la Iaşi pentru a-şi lansa moţiunea ”România Dreaptă – PDL – politica dincolo de lozinci”.
În acelaşi cadru, Blaga a anunţat că Partidul Democrat Liberal trebuie să fie un partid unit, revitalizat, pentru că un partid puternic se bazează pe valorile consacrate, pe valori precum democraţie, dreptate, libertate şi proiecte care rezultă din discuţiile din interior.

 În opinia sa, un partid este puternic dacă se bazează pe zeci de mii de membri şi militantismul lor zi de zi, nu doar atunci când îţi permite timpul, de organizaţii teritoriale şi locale foarte puternice, care să se bazeze pe rezerva de cadre atunci când este pus în situaţia de a nominaliza oameni în funcţii de la nivel local sau nivel central.
 Prin intermediul moţiunii ”România Dreaptă – PDL – politica dincolo de lozinci”, Blaga a anunţat că îşi ia angajamentul reconstrucţiei de partid atât faţă de partenerii europeni din PPE, cât şi faţă de membrii de partid, deşi PDL nu se mai află la putere şi nu îi mai apasă pe umeri responsabilitatea guvernării.

 ”Avem datoria de a munci şi de a reconstrui acest partid astfel încât să-l readucem în inimile românilor pentru ca revitalizându-l şi adunându-ne în jurul valorilor consacrate să câştigăm viitoarele alegeri generale. Vă promit acest lucru”, a spus Blaga.

 Drumul prezentat de actualul interimar de la PDL e acelaşi ca cel din perioada 2001-2004: ”muncă, multă muncă şi nu politică doar în timpul liber. Muncă zi de zi şi ceas de ceas. Am fost, sunt şi voi fi un preşedinte care uneşte, nu dezbină. Am convingerea că voi fi preşedintele unui Partid Democrat Liberal unit”, a mai spus Vasile Blaga.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*