Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Tarom va opera trei noi curse externe de pe Aeroportul Iaşi

tarom avionCompania TAROM va opera trei curse noi cu plecare de la Iaşi, începând din 27 aprilie. Este vorba despre  IASI – LONDRA (Aeroportul Heathrow LHR) cu frecvenţa de 2 ori pe săptămână, IASI – TORINO (Aeroportul Torino TRN) cu frecvenţa de 3 ori pe săptămână
IASI – BOLOGNA (Aeroportul Bologna BLQ) cu frecvenţa de 3 ori pe săptămână
 
Aşa cum a declarat şi Directorul de Proiect din cadrul companiei TAROM Sorin GEORGESCU, în cursul zilei de astăzi, decizia a fost luată în urma discuţiilor iniţiate încă de anul trecut şi în urma studiilor de piaţă:  ”TAROM a început un susţinut proces de adaptare a produsului său la necesităţile segmentelor de trafic regionale. Deschiderea unui centru operaţional TAROM pe Iaşi vine ca răspuns la cererea de piaţă din aceasta zonă a României, oferind noi oportunităţi de conectare cu oraşe importante ale Europei”.
 
Marius Bodea, director general al Aeroportului Iaşi a declarat că este mulţumit de cum s-au finalizat negocierile cu TAROM.
 
”Asta nu înseamnă că ne oprim aici în demersul nostru de deschidere către mai multe destinaţii cu plecare de la Iaşi. Urmărim în continuare să inaugurăm o cursă Iaşi – Paris, poate în toamnă, iar în acest moment vă pot spune că sunt în discuţii cu Turkish Airlines în vederea operării unei curse Iaşi – Istanbul” a declarat Marius BODEA, Director General al Aeroportului Iaşi.
 
Rămân operaţionale, în continuare, cursele externe şi interne pentru:
 
IASI – VIENA (Aeroportul Viena Wien-City), cu frecvenţă de 3 ori pe săptămână
IASI – ROMA (Aeroportul Fiumicino FCO), acum cu frecvenţă de 4 ori pe săptămână
IASI – BUCURESTI (Aeroportul Otopeni LRBS), cu frecvenţă zilnică
IASI – TIMISOARA (Aeroportul Timisoara LRTR), cu frecvenţă de 3 ori pe săptămână

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*