Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Stailer.ro – platforma revoluționară în materie de programări la saloane de înfrumusețare

make-up-stailer_7Discutăm despre o platformă a cărei scop este de a simplifica unele probleme în materie de beauty și totodată de a veni cu un pachet de beneficii pentru cei care frecventează saloanele de înfrumusețare.

Stailer.ro este o platformă online gândită la un calibru înalt în ceea ce privește industria de hair&beauty. Și asta pentru că fiecare dintre noi, cel puțin odată în viață, s-a confruntat cu o problemă legată de programarea la un salon de înfrumusețare. De cele mai multe ori nu găseam un loc liber, sunând de la un salon de la altul, pierzând timp și energie, ca la final să optăm să ne coafăm acasă sau să rămânem netunși până găseam într-un final un loc, după ce ne modificăm programul în ziua respectivă.

 

Stailer vine cu beneficii greu de refuzat

 

Platforma online Stailer ne pune la dispoziție o serie de servicii care vin în întâmpinarea noastră în așa fel încât, orele pierdute la telefon în căutarea unui salon să devină de domeniul trecutului.

 

Găsim pe platforma Stailer servicii de la saloane de infrumusetare din Iasi, Oradea, Cluj Napoca, Timișoara și București, iar în viitorul apropiat și în celelalte zone ale țării. Găsim totodată unii dintre cei mai buni stiliști, care au o experiență vastă în ceea ce fac.

 

Gama de servicii este extinsă  și se pliază pe nevoia fiecărui client în parte. De la servicii precum, tuns, vopsit, epilare, masaj de relaxare, tratamente faciale, pensare, manichiură, pedichiură, cât și aranjarea sau tunderea bărbii, toate pot fi accesibile din același loc.

 

Platforma este destintată atât femeilor, cât și bărbaților care doresc să facă o schimbare la un salon de beauty. Un alt beneficiu important este că vă puteți programa la orice oră doriți în funcție de programul vostru, deoarece pe platforma Stailer vor apărea doar saloanele disponibile.

Mai mult decât atât, platforma este 100% gratuită și poate fi utilizată chiar și de cei care nu au cont, deci aveți mână liberă.

 

Cum vă puteți programa cu Stailer în mai puțin de 5 minute

 

Este foarte rapidă și eficientă o programare cu ajutorul lui Stailer. Concret, intrați pe platformă, selectați genul, serviciul, data și ora, alegeți stilistul care vi se potrivește, și confirmați ora, urmând să completați datele de contact. În scurt timp veți primi un mesaj cu un cod pentru a confirma numărul de telefon, iar programarea a fost finalizată cu succes.

 

Mai mult decât atât, puteți selecta un reminder prin sms sau să adăugați programarea în calendarul personal, veți primi un sms de confirmare cu un link la care puteți vizualiza detaliile programării, dar și indicii prin Google Maps pentru a găsi cât mai ușor salonul. Aceste beneficii oferite de platforma Stailer sunt un mod rapid de a eficientiza timpul și totodată de a avea parte de o experiență plăcută aici. Pentru că pe Stailer aveți ocazia să vizualizați recenziile fiecărui salon și profesionist în parte, fotografiile cât și prețurile serviciilor pentru a putea alege ceea ce vi se potrivește.

 

Stailer a revoluționat și eficientizat timpul multor persoane care erau în căutare unui salon de beauty potrivit. Plaforma aceasta este așteptată cu nerăbdare și în celelalte colțuri ale țării pentru ca publicul să apeleze la aceste beneficii.

 

Contact: support@stailer.ro

 

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*