Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Percheziții ale DNA la Iași. Sunt suspiciuni de fapte de corupție

perchezitii-suceava-225x300Percheziții de amploare au loc, sâmbătă, în mai multe județe ale Moldovei. Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, infracțiuni asimilate acestora, precum și infracțiuni împotriva înfăptuirii justiției și de fals, comise în perioada 2013-2015.

În cursul zilei de 14 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizațiilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 71 locații situate în județele: Suceava, Botoșani, Iași și Neamț, din care 2 sunt sediile unor instituții publice (IPJ Botoșani și Oficiul pentru Jocurile de Noroc Suceava situat la etajul 6 de la sediul Administrației Financiare ), restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

like-facebookÎn cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Departamentului de Informații și Protecție Internă și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*