Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Zece autospeciale noi în dotarea IPJ Iași

masini politieZece autoturisme Volkswagen Polo au fost repartizate poliţiştilor ieşeni pentru a fi folosite în misiunile rutiere, desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic.

La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, 10 autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate înbaza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat în dotarea poliţiei rutiere.

Autospecialele nou intrate în dotarea I.P.J. Iaşi sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.
autospeciale 4
De asemenea, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea I.PJ. Iaşi în cursul anului 2015 și distribuite structurilor de ordine publică.

Programul de înnoire a parcului auto, a debutat în 2014, când Poliţia Română a fost dotatăcu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, iar de la începutul anului 2015, i-au fost repartizate încă 2.386 de vehicule, destinate structurilor operative și celor de ordine publică.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*