Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

BMW X5 cu acte false, descoperit la frontieră

bmw x5Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, au întocmit lucrăre penală unui cetăţean Republica Moldova care a prezentat documente false pentru autoturismul pe care îl conducea.

La sfârşitul săptămânii trecute, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul R. Moldova Leonid L., în vârstă de 31 de ani, care conducea un BMW X5, înmatriculat în Italia.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării tip „Cartea Verde” şi a dovezii efectuării inspecţiei tehnice periodice, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentele nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acesta fiind falsificate.

Cu privire la cele constatate, bărbatul  a declarat că a achiziţionat autoturismul la începutul lunii iulie de la un cetăţean din municipiul Bucureşti contra suma de 5.000 de euro şi că nu are cunoştinţă că documentele sunt falsificate.

Pe numele bărbatului, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulatie in Romania.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*