Joi 02 Februarie 2023, Actualizat 12:00 am

 

Cutii de suc pline cu ţigări, descoperite la Sculeni

tigari ascunse in sucPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni împreună cu inspectorii vamali, au descoperit 2.140 ţigarete de contrabandă pe care un bărbat a încercat să le introducă ilegal pe piaţa din România ascunzându-le în cutii de suc şi pe corp.

La sfârşitul săptămânii trecute, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni/I.T.P.F. Iaşi, pentru a intra în ţară, pasager într-un autoturism înmatriculat în judeţul Iaşi, cetăţeanul român AV., în vârstă de 34 de ani,.

Pentru valorificarea unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit, în urma căruia echipa comună de control a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în cutii de suc şi pe corpul tânărului, cantitatea de 2.140 ţigarete de contrabandă.

Conform prevederilor legale a fost dispusă măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 960 lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*