Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Tânăr căzut într-o prăpastie de la 20 de metri înălţime

Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Iaşi a fost salvat, marţi dimineaţă, de jandarmii montani şi salvamontiştii suceveni după ce a căzut într-o prăpastie, de la o înălţime de 20 de metri. Un prieten de-al său a sunat la 112 şi a anunţat că ieşeanul s-a accidentat într-o prăpastie din apropiere de comuna Dorna Arini.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj alcătuit din doi jandarmi montani şi patru salvamontişti, care au constatat că un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul Iaşi, era accidentat după ce căzuse de pe o stâncă, de la o înălţime de aproximativ 20 de metri. Prietenii acestuia au relatat faptul că tânărul, aflat la o petrecere organizată la o cabană din apropiere, a părăsit la un moment dat localul şi, necunoscând zona, a căzut şi s-a accidentat.

Echipajul de intervenţie a acordat primele îngrijiri medicale persoanei accidentate, care se afla în stare de semiinconştienţă şi prezenta o plagă la nivelul capului şi multiple fracturi. Tânărul a fost transportat într-o zonă accesibilă, de unde a fost preluat de un echipaj de Ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*