Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Curs de fotografie gratuit, la Biblioteca Județeană Iași

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași”, prin Compartimentul American Corner, vă propune un nou curs de inițiere în arta fotografiei, Take Control of Your Camera. Cursul, susținut de voluntarul Cosmin Liță, va îmbina noțiunile teoretice de fotografie cu activitatea practică și va răspunde întrebărilor de ordin tehnic și estetic.

Pe parcursul a patru săptămâni, participanții se vor familiariza cu elementele de bază ale teoriei fotografice, atât cele care țin de aparatul foto, cât și cele legate de arta compoziției fotografice, pentru a putea realiza fotografii corecte din punct de vedere tehnic și compozițional.

Cursurile sunt gratuite și vor avea loc în perioada octombrie – decembrie 2014, în fiecare luni, de la ora 14.30, la sediul bibliotecii, Compartiment American Corner. Grupele vor fi formate din maximum 10 participanţi. Înscrierile pentru următoarele grupe continuă până pe data de 15 decembrie 2014.

Pentru înscrieri și alte informaţii:  0758804011, e-mail: american.corner@gmail.com sau direct la Compartimentul American Corner, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi (Bd. Ştefan cel Mare, nr. 8-10, în incinta Galeriilor Comerciale Ştefan cel Mare).

Cursurile de fotografie „Take Control of Your Camera” se desfăşoară în cadrul proiectului „Volunteers Shine” al Bibliotecii Judeţene.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*