Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Conducător auto fără permis de conducere corespunzător depistat de poliţiştii de frontieră ieşeni

Politia de frontieraPoliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni Iaşi au întocmit lucrare penală unui cetăţean din Republica Moldova care conducea un ansamblu auto fără a avea acest drept.

La sfârşitul săptămânii trecute pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni a oprit în trafic, în localitatea de frontieră Gorban, un ansamblu auto format dintr-un autovehicul marca Mercedes Benz şi o remorcă cu care transporta, pe platformă, un autoturism marca Peugeot 1C, înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de cetăţeanul din Republica Moldova Igor C., în vârstă de 26 ani.

La solicitarea lucrătorilor noştri bărbatul a prezentat un permis de conducere valabil pentru categoria B. Pentru conducerea ansamblului auto persoana în cauză trebuia să deţină un permis de conducere pentru categoria BE.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*