Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Maşină cu acte false depistată la Sculeni

Politia de frontieraLa sfârşitul săptămânii trecute s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, Valeriu B., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 51 de ani, care conducea un autoturism marca Opel Sintra, înmatriculat în Bulgaria.

La solicitarea lucrătorilor noştri bărbatul a prezentat şi certificatul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat la control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că certificatul este falsificat.

În legătură cu cele constatate Valeriu B. a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că documentul prezentat la control este falsificat.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulaţie în România.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*