Marti 19 Martie 2024, Actualizat acum 78 zile 12:00 am

 

Deputatul UNPR Gheorghe Emacu solicită sprijin guvernamental pentru construcţia unui bazin public de înot

Deputatul UNPR Gheorghe Emacu solicită sprijin guvernamental pentru construcţia unui bazin public de înot, de mari dimensiuni, în municipiul Iaşi. În acest sens, deputatul Gheorghe Emacu a adresat o întrebare ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, cu privire la posibilităţile de a finanţa un astfel de obiectiv.

Deputatul UNPR aminteşte că în judeţul Iaşi sunt peste 190.000 de copii de grădiniţă, elevi şi studenţi care ar putea beneficia de un bazin olimpic de înot.

„Nevoia unui astfel de obiectiv, unde copiii noştri să poată practica acest sport care contribuie la dezvoltarea lor armoniosă şi, mai mult, combate efectele unor boli din ce în ce mai frecvente (scolioză, cifroză, obezitate), este enormă”, susţine deputatul Gheorghe Emacu, potrivit unui comunicat de presă.

Totodată, deputatul Gheorghe Emacu a adresat o întrebare şi ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea. Prin acest demers, parlamentarul ieşean a atras atenţia că municipiul Iaşi nu a primit în ultimii ani niciun leu pentru construcţia de locuinţe ANL. Mai mult, în urmă cu trei ani, ieşenilor le-au fost promise 1.000 de apartamente ANL, în cartierul Copou, proiect care a fost abandonat.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*