Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

35 de percheziţii efectuate de poliţiştii de frontieră ieşeni

Un număr de 35 de percheziţii domiciliare au avut loc pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Galaţi, Brăila şi Vaslui pentru destructurarea unei reţele de contrabandă cu ţigări. Miercuri dimineaţa, în jurul orei 06.00, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciilor Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Galaţi, Vaslui şi Iaşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galaţi, au declanşat o acţiune specifică pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de contrabandă.

Sunt în desfăşurare 35 de percheziţii domiciliare la mai multe locaţii de pe raza judeţelor Galaţi, Brăila, Vaslui şi municipiul Bucureşti la care participă poliţişti de frontieră şi efective de jandarmi din cadrul Inspectoratelor de Jandarmi Galaţi şi Brăila, fiind puse în aplicare mai multe mandate de aducere la audieri.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galaţi procedeaza la audierea unui număr de 38 persoane, urmând ca faţă de învinuiţi să fie dispuse măsurile legale după finalizarea audierilor.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*