Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

 

Un copil de 12 ani a plecat să cumpere pâine şi nu s-a mai întors acasă. A fost găsit de poliţişti la cerşit

Portretul robot al copilului dispărut

Disperare într-o familie din localitatea ieşeană Zece Prăjini, comuna Dagâţa. Un copil de 12 a plecat, în urmă cu două zile, de acasă ca să cumpere pâine şi nu s-a mai întors. Marin Trifan a mers să ia pâine de   la un magazin, aflat la 600 m distanţă de locuinţă, şi nu a mai revenit.

Echipe de poliţişti au demarat căutările minorului care continuă şi în prezent, iar în urma investigaţiilor efectuate s-a  stabilit că la data de 12.03.2014, acesta a fost văzut pe peronul gării din localitatea Zece Prăjini, iar apoi ar fi fost văzut pe raza mun. Roman, jud. Neamţ, în zona unui centru comercial.

Semnalmentele minorului sunt: înălţime 1,50 m, constituţie astenică, ten măsliniu, ochi negri, faţă rotundă, păr negru, tuns scurt.

La data plecării era îmbrăcat cu pantaloni de culoare roşie, geacă de culoare neagră, pulover de culoare roşie, iar pe cap purta un fes de culoare neagră. În picioare purta pantofi de culoare maro.

Minorul a fost găsit, vineri, în zona unui parc din municipiul Roman, apelând la mila cetăţenilor.
S-a stabilit că nu a fost victima vreunei infracţiuni, urmând a fi încredinţat familiei.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

2 Comentarii

  1. louboutin spune:

    „Toutes les marques du luxe ont investi en termes de créativité et de moyens de communication, d’où une visibilité extraordinaire des chaussures aujourd’hui”, analyse Catherine Newey, directrice du marché accessoires luxe du grand magasin.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Disperare într-o familie din Iaşi! Un copil de 12 ani a plecat să cumpere pâine şi nu s-a mai întors | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*