Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

O nouă metodă de înşelăciune la Iaşi! „Sunt şeful fiului”

Un bărbat din Miroslovești a rămas fără 10.000 lei, după ce a primit în casă două persoane necunoscute, un bărbat și o femeie.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliție, bărbatul i-a spus lui Vasile G. în vârstă de 82 de ani, că este șeful fiului său și că acesta îi datorează 300 de lei. Bătrânul s-a dus într-o cameră ca să aducă banii, iar cei doi l-au urmărit.

Când a revenit, femeia l-a ținut de vorbă pe Vasile G., iar într-un moment de neatenție bărbatul care o însoțea i-a furat bătrânului 10.000 lei. Incidentul a avut loc marți, 25 februarie, în jurul orei 18.00. Când și-a dat seama că a rămas fără bani, Vasile G. A ieșit în stradă pentru a cere ajutor, iar în acel moment trecea un echipaj de poliție prin zonă.

Cele două peroane nu au fost încă identificate, însă există un cerc de suspecți, iar cercetările continuă pentru depistarea autorilor. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru furt calificat. Menționăm că același bătrân, Vasile G. în luna aprilie 2013 a rămas fără suma de 8.000 lei, după ce a fost din prădat de hoți. Un bărbat din Miroslovești a fost autorul identificat de polițiști, de la care au recuperat doar o parte din sumă, 6.600 lei.

Sursa: newspascani.com

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*