Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Vasile Puşcaşu, patronul de la Unistil este noul şef la UNPR Iaşi

Filiala ieşeană a Uniunii Naţionale pentru Progresul României şi-a schimbat şeful. Fostul preşedinte al filialei municipale, Mircea Manolache, a fost numit prim-vicepreşedinte al filialei judeţene. În locul lui a fost numit patronul Unistil, Vasile Puşcaşu. Acesta s-a înscris în partid ieri, tot ieri având loc şi numirea sa în funcţie.

„Este primul pas pe care îl fac în politică şi mă bucură încrederea care mi-a fost acordată. Până acum am evitat orice implicare în politică, dar am ajuns la concluzia că, dacă nu facem un efort acum, noi, cei care putem să o facem, nu avem dreptul să cerem nimic de la ţară“, a declarat Puşcaşu. Acesta urmează să conducă filiala municipală a UNPR până la organizarea unor alegeri pentru organele de conducere ale formaţiunii politice.

Conform precizărilor preşedintelui fi­lia­lei judeţene a UNPR, deputatul Gheorghe Ema­cu, partidul este cotat la aproximativ 5% din intenţiile de vot ale electoratului. Cu toate acestea, UNPR va rămâne în alianţa cu PSD şi la alegerile pentru Parlamentul Euro­pean.

sursa: ziaruldeiasi.ro

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*